Zagen

HSS/Segmentzagen

HSS zagen worden ingezet bij conventionele (handmatige) en CNC gestuurde zaagmachines. De zagen kunnen worden verdeelt in verschillende type zaagbladen welke voor u het beste geschikt is. Klik hier voor de link om te zien welke zaag voor u geschikt is. Segmentzagen worden vaak gebruikt bij zwaardere constructiebalken en profielen. Alles wordt bij ons op de Loroch HKS 710 CNC-slijpautomaat geslepen . Kijk hiernaast voor een filmpje hoe het gedaan wordt.

Wij kunnen HSS/Segmentzagen vanaf een minimale diameter van 60 mm tot een maximum van 710 mm slijpen.

HM-zagen

HM zagen worden gebruikt in de interieurbouw, staalbouw, bouwplaatsen en timmerfabrieken. De zagen zijn ook hier te verdelen in de juiste branches, dus hier geldt ook de juiste zaag bij de juiste branche. Graag geven wij het juiste advies hiervoor .Ook deze zagen worden bij ons op een CNC Woodtronic slijpmachine geslepen.

Wij kunnen HM-zagen vanaf een minimale diameter van 120 mm  tot en maximum van 800 mm slijpen.

Snelzagen

Snelzagen worden gebruikt voor het afkorten van lucht- en ventilatiekanalen en dunwandige profielen. Doordat wij een extra tekenprogramma hebben op de Loroch HKS 710, zijn wij in staat om deze speciale tandvorm op deze machine te slijpen.

App met informatie over zagen

Download ook de gratis Kinkelder app. De Kinkelder app biedt u alle benodigde informatie over het zagen van staal en het gebruik van Kinkelder cirkelzaagbladen.

Download de app