Het bedrijf

Hendriks Slijpservice is begonnen in 1988 met het slijpen van staalzagen. In de jaren tot nu hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd, en weten waar wij mee bezig zijn. Uw verspanende gereedschappen kunnen wij, als deze bot zijn geworden, weer als nieuw herstellen. Of zelfs beter dan nieuw, want kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarna kunt u uw kostbare gereedschappen weer gerust inzetten in het productieproces.

Wij hebben klanten bij constructiebedrijven, stempelmakerijen, aannemers, technische diensten en in de papier-, hout-, staal-, kunststoffen- en vleesindustrie.

Enthousiast en vakkundig gaan wij met uw gereedschappen om. Wij hebben een breed scala aan diensten. Uw gereedschappen kunnen wij vakkundig, snel en met een grote precisie slijpen .Dit gebeurt op de modernste CNC-slijpmachines. Wij kunnen flexibel reageren op spoedklussen en kleine klussen tussendoor. Slijpservice voor de machinale hout- en metaalverwerkende industrie. Uw gereedschap is bij ons geschoold en bekwaam personeel in goede handen. Kwaliteit en service is voor ons een begrip. Naast onze slijpservice vervaardigen wij ook materialen voor gebitsverzorging bij paarden. Kijk hiervoor op onze Special Horsetools site.

Onze medewerkers:

Jos Hendriks, Directeur

Marcel Otten, Binnendienst

Wilma Willemsen, Administratie

Heeft u specifieke vragen/wensen?

Neem contact met ons op