HSS/HM frezen

Deze frezen worden gebruikt bij het verspanen van allerlei staal soorten zoals de zachte aluminium soorten de taaie rvs soorten, en tot de harde hardox soorten. De frezen kunnen worden uit gevoerd van een 1-snijder tot en met een 6 of 8-snijder na gelang hoe groot de diameter is.De grotere maat frezen kunnen ook uitgevoerd worden met een wisselplaat systeem,dat zijn losse HM elementen die op een houder kunnen worden geschroefd, ook hier geld de juiste wisselplaat voor het juiste materiaal.

De vaste frezen worden door ons op een Walther Helitronic 5-assige cnc gereedschap slijpmachine geslepen, met de hoogst mogelijke precisie.

Op deze 5-assige CNC gestuurde gereedschapslijpmachine kunnen wij zeer nauwkeurig allerlei vingerfrezen, hardmetaalboren en gereedschappen slijpen. De Walter Helitronic is flexibel inzetbaar waardoor wij snel op uw aanvraag kunnen reageren. De specials kunt u ons aan leveren met een tekening of in een CAD programma,zodat wij het te slijpen werkstuk kunnen programmeren in de machine,en zo het door u gewenste product naar tevredenheid optimaal kan worden ingezet.